НоваТел у друштву

 

Друштвена одговорност је начин пословања NovaTel-a . Компанија брине и о развоју људских потенцијала, пружаући једнаке могућности свим запосленима, а активним мерама заштите околине трудимо се да околину учинимо чистијом и здравијом .

 

NovaTel сарађује са бројним факултетима и осталим образовaним установама у Србији са циљем пружања практичне обуке и едукације генерацијама ради стицања практичних и савремених знања.

Осим о клијентима, партнерима и запосленима, настојимо да активно бринемо и о широј друштвеној заједници. Као учесник и иницијатор бројиних акција, намењених пре свега најмлађима, желимо да нареденим генерацијама створимо бољу и лепшу будућност. Временом, неке од активности постају традиционалне, као што је спонзорство Дечијег октобарског салона, при Музеју примењених уметности. Поред тога, помажемо бројним организацијама, установама и појединцима како би заједнички створили квалитетније услове за живот, учење и игру. Неке од њих су:

 

 

Осим наведених донација, NovaТel се радо укључује у друштвено одговорне акције које организују друге компаније.

 

Круна наших филантропских активности је свакако, пројекат Бесплатан интернет у твојој школи, који је за мање од годину дана доживео велики успех – 50 школа широм Србије добило је бесплатан бежичан интернет који ђаци и професори, неограничено могу користити за наставне и ваннаставне активности, као подлогу за развој будућег e-learning-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Врх стране

 

 

 

 

Copyright © 2013. NovaTel d.o.o All Rights Reserved.
Website Design by NovaTel